Samsung Galaxy S-Xcover (GT-S5690) Origineel

24 maanden garantie

131,90
84,95
Prijs per stuk
Verzendkosten € 0,00
Standaard levertijd 1-2 werkdagen
remove add
Samsung Galaxy S-Xcover (GT-S5690) Origineel

Productomschrijving

Samsung Galaxy Xcover (GT-S5690) origineel

De Samsung Galaxy Xcover (S5690) biedt een unieke combinatie van de beste punten van de robuuste Samsung B2710 Xcover en de multifunctionele Samsung Galaxy S2. De Galaxy Xcover is namelijk een Android 2.3 Gingerbread-smartphone, die net als de B2710 beschikt over een IP67-certificaat. Dit certificaat wil zeggen dat de Galaxy Xcover bestand is tegen stof en schokken en waterbestendig is. De Galaxy Xcover overleeft tot een half uur in een meter diep water. Het 3,65-inch multitouch touchscreen is uiteraard van het stevige en krasbestendige Gorilla Glass. Avonturiers hoeven ook niet meer te verdwalen, want navigeren is mogelijk dankzij GPS-ondersteuning, een ingebouwd kompas en Google Maps. Deze robuuste smartphone biedt ook prima connectiviteit met 3G/HSDPA, push e-mail, WiFi, Bluetooth 3.0 en Samsungs Social Hub (voor een compact contactenoverzicht). Sms'jes en chatberichten (die je onder meer kan versturen met het voorgeinstalleerde Google Talk) kan je dankzij de Swype-technologie razensnel schrijven door eenvoudigweg in één beweging een vinger over het on-screen toetsenbord te 'vegen'. De Samsung Galaxy Xcover maakt gebruikt van de TouchWiz-interface en heeft ook een 3,2-megapixel camera met LED-flitser aan boord, zodat je onderweg ook foto's en video's kan maken. De LED-flitser is tevens te gebruiken als zaklamp. Het toestel is een refurbished (gereviseerd) Samsung Galaxy Xcover met enkel originele Samsung onderdelen met 2 jaar garantie. Alles functioneert “als nieuw” en de batterijconditie is 100%.

Apparaat & afmetingen

De Samsung Galaxy Xcover is een robuuste Android-smartphone met een gewicht van 135 gram. De afmetingen van de telefoon zijn 12,2 x 6,6 x 1,2 centimeter. De spreektijd bedraagt (onder ideale omstandigheden) 660 minuten. De standbytijd bedraagt onder deze omstandigheden 640 uur. De Samsung Galaxy Xcover is verkrijgbaar in de kleuren bruin en zwart.

Bel- & datafuncties

De Samsung Galaxy Xcover ondersteunt GSM 900, 1800 en 1900 MHz netwerken. Met de Galaxy Xcover kan je snel mobiel internetten dankzij de HSDPA en UMTS ondersteuning. Met HSDPA zijn snelle laadtijden gegarandeerd. Met de Samsung Galaxy Xcover kunnen zowel tekst (SMS) als multimedia (MMS) berichtjes verstuurd en ontvangen worden. Dankzij de emailondersteuning kan je ook gewoon je eigen emails lezen. Trilalarm en polyfone of mp3 beltonen behoren uiteraard tot de standaarduitrusting.

Geheugen en connectivity

De Samsung Galaxy Xcover heeft 160 MB intern geheugen (Flash). Er is in totaal 1 slot voor extern MicroSD geheugen beschikbaar. Je kan data door middel van USB 2.0 overzetten van en naar je PC. De Galaxy Xcover heeft verder nog Bluetooth (voor draadloze communicatie met andere Bluetooth apparaten, zoals headsets) en WiFi (voor draadloze communicatie met thuis- of bedrijfsnetwerken).

Scherm, camera & bediening

De Samsung Galaxy Xcover bedien je middels een touchscreen. De Samsung Galaxy Xcover heeft een ingebouwde camera met een 3,2 megapixel resolutie, waar je ook video's mee kan opnemen. Foto's maken in het donker is mogelijk dankzij de aanwezige flitser. De Samsung Galaxy Xcover is uitgerust met een TFT kleurenscherm (265.000 kleuren). TFT (Thin Film Transistor)-LCD is een van de meest toegepaste schermtechnologieën voor elektronische apparaten. Deze technologie is relatief goedkoop en de schermen zijn bij normaal licht prima af te lezen. Nadeel is dat TFT-displays in fel (zon)licht vrijwel niet te zien zijn. Dit scherm heeft een resolutie van 480 x 320 pixels.

Besturingssysteem 

De Samsung Galaxy Xcover draait op Android 2.3. Android is Google's mobiele besturingssysteem. Android 2.3 Gingerbread is de eerste editie met ondersteuning van one-touch woordselectie en copy/paste, waarmee het kopieren en plakken van woorden is vereenvoudigd. 

Multimedia

De |Merk| |Product| ondersteunt dankzij Android standaard een breed scala aan multimedia-bestandsformaten. Op muziekgebied speel je AAC, AAC+ (vanaf Android 4.1), WAV en natuurlijk MP3 zonder converteren af. Op het gebied van afbeeldingen geldt dat voor JPEG, GIF, PNG of BMP. De standaard videospeler ondersteunt ten slotte H.263, H.264 AVC en MPEG4. Uiteraard is het aantal ondersteunde bestandsformaten altijd uit te breiden door een andere muziek- of videospeler te installeren.


Garantie: 2 jaar garantie

Dit artikel is op voorraad! Indien u dit product voor 15.00 uur bestelt en betaalt, wordt deze vandaag verzonden!
 

Productspecificatie

GSM

Merk Samsung
Type Samsung Galaxy S-Xcover (GT-S5690) Origineel
Afmetingen 122mm x 64mm x 10mm
Gewicht 118g
Stand-by
Spreektijd 13 uur
Telefoonboek
Memorycardslot
Memorycard microSD, microSDHC
Camera 5 Megapixel
Opmerkingen
Fotocamera
FM Radio
Handsfreefunctie
Trilfunctie
Dual - band
Quad - band