Refurbished gebruikte Toshiba laptops

Op zoek naar een betaalbare Toshiba laptop? Kies dan voor een gereviseerde laptop van telecomweb.eu. Wij reviseren, controleren en maken de laptops grondig schoon alvorens wij de laptops verkopen. Er zit standaard 24 maanden garantie op onze refurbished laptops. 

Bezig met laden...

Gereviseerde Laptops van Toshiba

We hebben diverse Toshiba laptops in ons assortiment. Mocht je interesse hebben in een bepaald model die we momenteel niet op voorraad hebben, neem dat contact op met onze klantenservice. 

Wat zijn Refurbished Toshiba Laptops? 

Refurbished laptops zijn gebruikte computers die een tweede kans verdienen. Wij krijgen deze computers vaak binnen als lease contracten van bedrijven aflopen. Wij selecteren de beste exemplaren, en maken deze grondig schoon. Vervolgens wipen we de laptops volledig (gecertificeerd) en zorgen dat de juiste software geinstalleerd is. De Laptop wordt dus plug en play met een lader geleverd. Op deze manier dragen we aan het milieu ons steentje bij en kunnen we goede telefoons aanbieden voor een scherpe prijs. 

Garantie

We leveren standaard 24 maanden garantie bij een gereviseerde Laptop. Mocht er iets niet naar wens zijn kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice.