Samsung Galaxy S-Advance (GT-i9070) Origineel

24 maanden garantie

179,95
124,95
Prijs per stuk
Verzendkosten € 0,00
Standaard levertijd 1-2 werkdagen
remove add
Samsung Galaxy S-Advance (GT-i9070) Origineel

Productomschrijving

Samsung Galaxy S Advance (GT-i9070) origineel

De Samsung Galaxy S Advance (i9070) is de tweede verbeterde uitvoering van de Samsung Galaxy S (i9000), nadat eerder al de Samsung Galaxy S Plus (i9001) het levenslicht zag. De Galaxy S Advance heeft een dunner en lichter design dan het origineel en is voorzien van een 4-inch Super AMOLED-touchdisplay, een dual-core 1GHz-processor, een 5-megapixel camera met LED-flitser en een 720p HD-videorecorder en een 1500mAh batterij. Het geheugen bedraagt 8GB of 16GB (uitbreidbaar middels microSD) en videochatten is mogelijk middels WiFi, 3G/HSDPA en de 1,3-megapixel frontcamera. Als schil om het Android-besturingssysteem heen vind je de TouchWiz-interface met onder meer Samsungs ChatON-applicatie en de Music Hub en Game Hub voor snel toegang tot je multimedia. Ook alle bekende Google-apps (Gmail, YouTube, Google Maps en Google Calender-synchronisatie) zijn voorgeinstalleerd. Tevens wordt Polaris Office meegeleverd, waarmee je meteen Office-bestanden kan bekijken en/of bewerken. Het toestel is een refurbished (gereviseerd) Samsung Galaxy Advance met enkel originele Samsung onderdelen met 2 jaar garantie. Alles functioneert “als nieuw” en de batterijconditie is 100%.
 

Apparaat & afmetingen
 

De Samsung Galaxy S Advance is een Android 2.3.6-smartphone met een gewicht van 120 gram. De afmetingen van de smartphone zijn 12,3 x 6,3 x 1,0 centimeter. De spreektijd bedraagt (onder ideale omstandigheden) 432 minuten. De standbytijd bedraagt onder deze omstandigheden 555 uur. De Samsung Galaxy S Advance is enkel verkrijgbaar in de kleur zwart.
 

Bel- & datafuncties
 

De Samsung Galaxy S Advance ondersteunt GSM 900, 1800 en 1900 MHz netwerken. Met de Galaxy S Advance kan je snel mobiel internetten dankzij de HSDPA en UMTS ondersteuning. Met HSDPA zijn snelle laadtijden gegarandeerd. Met de Samsung Galaxy S Advance kunnen zowel tekst (SMS) als multimedia (MMS) berichtjes verstuurd en ontvangen worden. Dankzij de emailondersteuning kan je ook gewoon je eigen emails lezen. Trilalarm en polyfone of mp3 beltonen behoren uiteraard tot de standaarduitrusting.
 

Geheugen en connectivity
 

De Samsung Galaxy S Advance heeft 8 GB intern geheugen (Flash). Er is in totaal 1 slot voor extern MicroSD geheugen beschikbaar. Je kan data door middel van USB overzetten van en naar je PC. De Galaxy S Advance heeft verder nog Bluetooth (voor draadloze communicatie met andere Bluetooth apparaten, zoals headsets) en WiFi (voor draadloze communicatie met thuis- of bedrijfsnetwerken).
 

Scherm, camera & bediening
 

De Samsung Galaxy S Advance bedien je middels een touchscreen. De Samsung Galaxy S Advance heeft twee ingebouwde camera's. De hoofdcamera heeft een resolutie van 5,0 megapixel, waar je ook video's mee kan opnemen. De frontcamera, bijvoorbeeld voor videogesprekken, heeft een resolutie van 1,3 megapixel. Foto's maken in het donker is mogelijk dankzij de aanwezige flitser. De Samsung Galaxy S Advance is uitgerust met een Super AMOLED kleurenscherm (16.777.216 kleuren). Super AMOLED borduurt voort op AMOLED en zorgt voor een zeer helder scherm met een lage energieconsumptie. Groot voordeel ten opzichte van reguliere AMOLED displays is de goede zichtbaarheid van het scherm in de zon. Dit scherm heeft een resolutie van 800 x 480 pixels.
 

Besturingssysteem 
 

De Samsung Galaxy S Advance draait op Android 2.3. Android is Google's mobiele besturingssysteem. Andriod 2.3 Gingerbread is de eerste editie met ondersteuning van one-touch woordselectie en copy/paste, waarmee het kopieren en plakken van woorden is vereenvoudigd. Tevens is Gingerbread de eerste versie met ingebouwde VoIP-ondersteuning, waardoor je geen applicaties van derde partijen meer nodig hebt om mee te videochatten. Ook nieuw vanaf versie 2.3 is NFC-ondersteuning, een techniek waarmee je met je mobieltje kan betalen. Voor Android 2.3 zijn ook populaire apps als WhatsApp en Angry Birds beschikbaar in de Android Market.
 

Multimedia
 

De |Merk| |Product| ondersteunt dankzij Android standaard een breed scala aan multimedia-bestandsformaten. Op muziekgebied speel je AAC, AAC+ (vanaf Android 4.1), WAV en natuurlijk MP3 zonder converteren af. Op het gebied van afbeeldingen geldt dat voor JPEG, GIF, PNG of BMP. De standaard videospeler ondersteunt ten slotte H.263, H.264 AVC en MPEG4. Uiteraard is het aantal ondersteunde bestandsformaten altijd uit te breiden door een andere muziek- of videospeler te installeren.

Garantie: 2 jaar garantie

Dit artikel is op voorraad! Indien u dit product voor 15.00 uur bestelt en betaalt, wordt deze vandaag verzonden!
 

Productspecificatie

GSM

Merk Samsung
Type Samsung Galaxy S-Advance
Afmetingen 123mm x 63mm x 10mm
Gewicht 120g
Stand-by
Spreektijd 7u
Telefoonboek
Memorycardslot
Memorycard microSD, microSDHC
Camera 5 Megapixel
Opmerkingen
Fotocamera
FM Radio
Trilfunctie
Dual - band
Quad - band