Nokia 108 Origineel

Nokia 108 origineel De Nokia 108 (beschikbaar als single-sim en als dual-sim model) is een budget-telefoon met een VGA-camera, waarmee eenvoudige foto's en video's zijn vast te leggen. Da...

Verzendkosten

€ 0,00 

Standaard levertijd

1 werkdag

€ 89,95
€ 69,95
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

Nokia 108 origineel


De Nokia 108 (beschikbaar als single-sim en als dual-sim model) is een budget-telefoon met een VGA-camera, waarmee eenvoudige foto's en video's zijn vast te leggen. Dankzij ondersteuning van Bluetooth 3.0 met Nokia's SLAM-functionaliteit zijn foto's snel en draadloos te delen. Daarnaast beschikt de Nokia 108 over FM-radio en een MP3-speler (van deze functionaliteiten kan alleen gebruik gemaakt worden met een headset). Verder vind je op het toestel verschillende wekkerfuncties, een zaklampfunctie en het klassieke spelletje Snake. De Nokia 108 heeft een 1,8-inch kleurendisplay en is beschikbaar in (verwisselbare) kleurrijke covers. Nokia belooft een standbytijd van 31 dagen voor het single-sim model en van 25 dagen voor het dual-sim model. Het toestel is een refurbished (gereviseerd) Nokia 108 met enkel orginele Nokia onderdelen met 2 jaar garantie. Alles functioneert ''als nieuw'' en de batterijconditie is 100%.
 

Specificaties
 

Het is onbekend met welke processor en hoeveel geheugen de Nokia 108 is uitgerust. Het geheugen is uitbreidbaar met een geheugenkaart (MicroSD). De capaciteit van de accu bedraagt 950 mAh. Het toestel ondersteunt verder Bluetooth (voor draadloze communicatie met andere Bluetooth apparaten, zoals headsets). Foto's en video's maak je met de 0,3-megapixel camera. De camera op de Nokia 108 heeft geen flitser. De Nokia 108 is uitgerust met een TFT-scherm met een resolutie van 320 x 240 pixels. TFT (Thin Film Transistor)-LCD is een van de meest toegepaste schermtechnologieën voor elektronische apparaten. Deze technologie is relatief goedkoop en de schermen zijn bij normaal licht prima af te lezen. Nadeel is dat TFT-displays in fel (zon)licht vrijwel niet te zien zijn. Tot slot biedt de 108 een FM tuner (voor overal en altijd gratis radio). 
 

Standaard meegeleverd: oplader en accu
Garantie: 24 maanden
Simlock: simlock vrij (te gebruiken voor elke provider)


Dit artikel is op voorraad! Indien u dit product voor 15.00 uur bestelt en betaalt, wordt deze vandaag verzonden!