HTC Wildfire
HTC Wildfire

Standaard meegeleverd: oplader, handleiding en accu Garantie: 24 maanden Simlock: simlock vrij (te gebruiken voor elke provider) Inleiding De HTC Wildfire is een Android-smartphone die in de mark...

Verzendkosten

€ 0,00 

Standaard levertijd

1 werkdag

€ 94,95
€ 64,95
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

Standaard meegeleverd: oplader, handleiding en accu
Garantie: 24 maanden
Simlock: simlock vrij (te gebruiken voor elke provider)


Inleiding

De HTC Wildfire is een Android-smartphone die in de markt wordt gezet als een editie van de HTC Desire voor jongeren. Centraal bij de Wildfire staat dan ook het gebruik van sociale netwerken. Het toestel ondersteunt WiFi, 3G/HSDPA en push e-mail voor snel mobiel internet onderweg. Met de HTC Friend Stream-applicatie is het mogelijk updates van sociale netwerken (Twitter, Facebook, Flickr) in één stream op de telefoon te ontvangen. HTC ID Caller zorgt ervoor dat je meteen het Facebook-profiel en de laatste update van de beller ziet. Met een speciale widget kan je verder een applicatie aan je vrienden aanraden via e-mail, sms of een sociaal netwerk, die zij vervolgens met een klik kunnen aanschaffen in de Android Market. De HTC Wildfire draait op Android 2.1 en is voorzien van een 3,2-inch capactivite touchscreen met de HTC Sense-interface. Uiteraard is de telefoon ook voorzien van een mediaspeler, een 5 megapixel camera, GPS, FM-radio en een 3,5mm poort voor standaard headsets. De HTC Wildfire is beschikbaar in het rood, wit, zwart of grijs. Dit toestel is begin 2011 opgevolgd door de HTC Wildfire S. Het gaat hier om zogenaamde gereviseerde modellen die met een nieuwe garantie termijn worden geleverd. 

Apparaat & afmetingen

De HTC Wildfire is een Android-smartphone voor jongeren met een gewicht van 118 gram. De afmetingen van de smartphone zijn 10,70 x 6,00 x 1,20 centimeter. De spreektijd bedraagt (onder ideale omstandigheden) 490 minuten. De standbytijd bedraagt onder deze omstandigheden 690 uur. De HTC Wildfire is verkrijgbaar in de kleuren zwart, wit, rood en grijs.

Bel- & datafuncties

De HTC Wildfire ondersteunt GSM 900, 1800 en 1900 MHz netwerken. Met de Wildfire kan je razendsnel mobiel internetten dankzij de HSDPA en UMTS ondersteuning. De snelheid van HSDPA heft het verschil tussen thuis en onderweg op. Met de HTC Wildfire kunnen zowel tekst (SMS) als multimedia (MMS) berichtjes verstuurd en ontvangen worden. Dankzij de emailondersteuning kan je ook gewoon je eigen emails lezen. Trilalarm en polyfone of mp3 beltonen behoren uiteraard tot de standaarduitrusting.

Geheugen en connectivity

De HTC Wildfire heeft 512 MB intern geheugen (Flash). Er is in totaal 1 slot voor extern microSD geheugen beschikbaar. Je kan data door middel van USB overzetten van en naar je PC. De Wildfire heeft verder nog Bluetooth (voor draadloze communicatie met andere Bluetooth apparaten, zoals headsets) en WiFi (voor draadloze communicatie met thuis- of bedrijfsnetwerken).

Multimedia

Met de HTC Wildfire kan je zowel audio (MP3, AAC+, WAV en WMA) als video (MP4, H.263, H.264 en WMV) bestanden mobiel luisteren en bekijken. De HTC Wildfire heeft ook een ingebouwde camera, waar je ook video's mee kan opnemen. De maximale resolutie van deze camera bedraagt 2592 x 1944 pixels (5,0 megapixel). Deze camera heeft geen optische zoomfunctie.

Scherm & bediening

De bediening van de smartphone vindt plaats op het apparaat zelf (TFT touchscreen). De HTC Wildfire draait op Android 2.1. Android is het mobiele besturingssysteem van Google. Android 2.1 Eclair verschilt niet veel van Android 2.0, al is de snelheid van de prestaties nog wat opgevoerd. Android 2.0/2.1 biedt verder een flinke update ten opzichte van voorgaande Android-edities. Deze versie is sneller, ondersteunt meer schermgroottes en -resoluties en heeft een verbeterd virtueel toetsenbord en. Vanaf deze editie kan je verder rekenen op ondersteuning van Bluetooth 2.1, HTML5 en Microsoft Exchange. Cameramobieltjes kunnen vanaf deze editie rekenen op digitale zoom.

Dit artikel is op voorraad! Indien u dit product voor 15.00 uur bestelt en betaalt, wordt deze vandaag verzonden!