Samsung Galaxy Star 2 (GT-S5260) Origineel

114,95
84,95
Prijs per stuk
Verzendkosten € 0,00
Standaard levertijd 1-2 werkdagen
remove add
Samsung Galaxy Star 2 (GT-S5260) Origineel

Productomschrijving

Samsung Galaxy Star 2 (GT-S2560) origineel
 

De Samsung Galaxy Star 2 (SM-G350) is een compacte en stijlvolle budget-smartphone (met een 3,5-inch touchscreen), die compact genoeg is om eenvoudig met één hand te gebruiken. Het toestel beschikt over een 1GHz single-core processor voor degelijke prestaties bij de basisfuncties. Internet is mogelijk via GPRS/EDGE of via WiFi. Daarnaast ondersteunt deze opvolger van de Galaxy Star Bluetooth 4.0 en FM-radio. Wat betreft software is deze telefoon voorzien van Android 4.4 KitKat in combinatie met Samsungs TouchWiz Essence-interface. Acht van de nieuwste games van Gameloft zijn voorgeinstalleerd, evenals de messenger-apps Google Talk en ChatON. Verder is deze budget-telefoon voorzien van een 1.300 mAh batterij, een 2-megapixel camera aan de achterzijde (met een VGA-videorecorder), HD Voice-support, FM-radio, 4GB geheugen en een microSD-kaartslot. Dankzij de ondersteuning van dual-sim kan je op de Galaxy Star 2 twee simkaarten tegelijkertijd gebruiken. Het toestel is een refurbished (gereviseerd) Samsung Galaxy Star 2 met enkel originele Samsung onderdelen met 24 maanden garantie.
 

Apparaat & afmetingen

 

De Samsung Galaxy Star 2 weegt 108 gram. De afmetingen bedragen 11,0 x 6,0 x 1,2 centimeter. De Samsung Galaxy Star 2 is verkrijgbaar in de kleuren wit en zwart.
 

Bel- & datafuncties

 

Met de Galaxy Star 2 kan je relatief snel mobiel internetten dankzij de EDGE ondersteuning. EDGE wordt op dit moment in Nederland echter niet meer ondersteund. Daardoor ben je aangewezen op het veel tragere GPRS. In het buitenland is EDGE nog wel populair. Met de Samsung Galaxy Star 2 kunnen zowel tekst (SMS) als multimedia (MMS) berichtjes verstuurd en ontvangen worden.
 

Geheugen en connectivity

 

De Samsung Galaxy Star 2 heeft 4 GB intern geheugen. Er is in totaal 1 slot voor extern geheugen beschikbaar. Om de Samsung Galaxy Star 2 met je PC te verbinden heb je een speciale Samsung datakabel nodig. Deze Samsung heeft verder nog Bluetooth (voor draadloze communicatie met andere Bluetooth apparaten, zoals headsets) en WiFi (voor draadloze communicatie met thuis- of bedrijfsnetwerken).
 

Scherm, camera & bediening

 

De Samsung Galaxy Star 2 bedien je middels een touchscreen. De Samsung Galaxy Star 2 heeft een ingebouwde camera met een 2,0 megapixel resolutie. De Samsung Galaxy Star 2 is uitgerust met een TFT zwart-wit scherm. Dit scherm heeft een resolutie van 480 x 320 pixels.
 

Besturingssysteem 

 

De Samsung Galaxy Star 2 draait op Android 4.4. Android is het mobiele besturingssysteem van Google. Android 4.4 KitKat is, net als alle versies vanaf 4.0, zowel geschikt voor tablets als smartphones. Nieuw voor versie 4.4 zijn onder meer snellere prestaties en een betere accuduur. Daarnaast is er een nieuwe full-screen immersive mode waarin elke pixel op het scherm wordt weergegeven (en alle interface-elementen worden verborgen). Verder is in deze versie Google Cloud Print (waarmee je via WiFi draadloos kan printen met daarvoor geschikte apps) geintegreerd. Google Hangouts+ is vanaf Android 4.4 de centrale plaats voor communicatie: naast chat- en videogesprekken voeren kan je vanuit Hangouts nu ook SMS- en MMS-berichten versturen. Handig is verder een geintegreerde screen recorder, waarmee je een MP4-video kan maken van activiteiten op het scherm. 
 

Multimedia
 

De |Merk| |Product| ondersteunt dankzij Android standaard een breed scala aan multimedia-bestandsformaten. Op muziekgebied speel je AAC, AAC+ (vanaf Android 4.1), WAV en natuurlijk MP3 zonder converteren af. Op het gebied van afbeeldingen geldt dat voor JPEG, GIF, PNG of BMP. De standaard videospeler ondersteunt ten slotte H.263, H.264 AVC en MPEG4. Uiteraard is het aantal ondersteunde bestandsformaten altijd uit te breiden door een andere muziek- of videospeler te installeren.


Garantie: 2 jaar garantie
Simlock: simlock vrij (te gebruiken voor elke provider)


Dit artikel is op voorraad! Indien u dit product voor 15.00 uur bestelt en betaalt, wordt deze vandaag verzonden!
 

Productspecificatie

GSM

Merk Samsung
Type Samsung Galaxy Star 2 (GT-S5260) Origineel
Afmetingen 108mm x 54mm x 12mm
Gewicht 94g
Stand-by
Spreektijd 8,3 uur
Telefoonboek
Memorycardslot
Memorycard microSD
Camera 3,15 Megapixels
Opmerkingen
Fotocamera
FM Radio
Trilfunctie
Dual - band
Quad - band