Samsung Galaxy Ace 2 (GT-I8160P) Origineel

24 maanden garantie

129,95
99,95
Prijs per stuk
Verzendkosten € 0,00
Standaard levertijd 1-2 Werkdagen
remove add
Samsung Galaxy Ace 2 (GT-I8160P) Origineel

Productomschrijving

Samsung Galaxy Ace 2 (GT-I8160P) origineel

De Samsung Galaxy Ace 2 (i8160) is Samsungs derde Ace-model, na de originele Galaxy Ace en de Galaxy Ace Plus. De Ace 2 draait op Android 2.3 met daaromheen de TouchWiz-interface, waarin je de Social Hub (voor contact met sociale netwerken), de Music Hub (snel toegang tot je muziek) en de Game Hub (online gaming-portal) vindt. Tevens is Samsungs ChatON messaging-app voorgeinstalleerd. Mobiel internet en videochatten is mogelijk middels 3G/HSDPA, WiFi en de VGA-frontcamera. Bluetooth 3.0 en WiFi-Direct zorgen voor eenvoudige bestandsoverdracht met andere apparatuur. De 5-megapixel camera van de Galaxy Ace 2 is voorzien van een LED-flitser voor degelijke resultaten bij weinig licht en tevens kan je er 720p HD-video's mee opnemen. Verder is de Ace 2 voorzien van een 800MHz dual-core processor, een 3,8-inch touchscreen, GPS en 4GB geheugen (uitbreidbaar via microSD). Het toestel is een refurbished (gereviseerd) Samsung Galaxy Ace 2 met enkel originele Samsung onderdelen met 2 jaar garantie. Alles functioneert “als nieuw” en de batterijconditie is 100%. Het toestel is een refurbished (gereviseerd) Samsung Galaxy Ace 2 met enkel originele Samsung onderdelen met 2 jaar garantie. Alles functioneert “als nieuw” en de batterijconditie is 100%
 

Specificaties
 

De Samsung Galaxy Ace 2 is voorzien van een 800 MHz ARM Cortex-A9 dual-core processor met 768 MB RAM. De Samsung Galaxy Ace 2 heeft 2 GB intern opslaggeheugen. Dit geheugen is uitbreidbaar met een microSD geheugenkaart. Het vermogen van de accu bedraagt 1.500 mAh. Met de Galaxy Ace 2 kan je snel mobiel internetten dankzij de HSDPA en UMTS ondersteuning. Met HSDPA zijn snelle laadtijden gegarandeerd. Het toestel ondersteunt Bluetooth (voor draadloze communicatie met andere Bluetooth apparaten, zoals headsets) en WiFi (voor draadloze communicatie met thuis- of bedrijfsnetwerken). Foto's en video's maak je met de 5-megapixel camera aan de achterzijde van het toestel. De frontcamera, bijvoorbeeld voor selfies en videogesprekken, heeft een resolutie van 0,3 megapixel. Foto's maken in het donker is mogelijk dankzij de aanwezige flitser. De Samsung Galaxy Ace 2 is uitgerust met een TFT-scherm met een resolutie van 480 x 800 pixels. TFT (Thin Film Transistor)-LCD is een van de meest toegepaste schermtechnologieën voor elektronische apparaten. Deze technologie is relatief goedkoop en de schermen zijn bij normaal licht prima af te lezen. Nadeel is dat TFT-displays in fel (zon)licht vrijwel niet te zien zijn. Tot slot biedt de Galaxy Ace 2 ook een FM tuner (voor overal en altijd gratis radio). 
 

Besturingssysteem 
 

De Samsung Galaxy Ace 2 draait op Android 2.3. Android is Google's mobiele besturingssysteem. Android 2.3 Gingerbread is de eerste editie met ondersteuning van one-touch woordselectie en copy/paste, waarmee het kopieren en plakken van woorden is vereenvoudigd. Tevens is Gingerbread de eerste versie met ingebouwde VoIP-ondersteuning, waardoor je geen applicaties van derde partijen meer nodig hebt om mee te videochatten. Ook nieuw vanaf versie 2.3 is NFC-ondersteuning, een techniek waarmee je met je mobieltje kan betalen. Voor Android 2.3 zijn ook populaire apps als WhatsApp en Angry Birds beschikbaar in de Android Market.
 

Multimedia
 

De |Merk| |Product| ondersteunt dankzij Android standaard een breed scala aan multimedia-bestandsformaten. Op muziekgebied speel je AAC, AAC+ (vanaf Android 4.1), WAV en natuurlijk MP3 zonder converteren af. Op het gebied van afbeeldingen geldt dat voor JPEG, GIF, PNG of BMP. De standaard videospeler ondersteunt ten slotte H.263, H.264 AVC en MPEG4. Uiteraard is het aantal ondersteunde bestandsformaten altijd uit te breiden door een andere muziek- of videospeler te installeren.

Garantie: 24 maanden

Dit artikel is op voorraad! Indien u dit product voor 15.00 uur bestelt en betaalt, wordt deze vandaag verzonden!

Productspecificatie

GSM

Merk Samsung
Type Samsung Galaxy Ace 2
Afmetingen 118mm x 118mm x 10mm
Gewicht 118,5 Gram
Stand-by
Spreektijd 7u
Telefoonboek
Memorycardslot Sim
Memorycard Micro SD
Camera 5 Megapixel
Opmerkingen
Fotocamera
FM Radio
Trilfunctie
Dual - band
Quad - band
GPRS
Java applicaties
Polyfonische beltonen