Samsung Galaxy Trend Lite (GT-S7390) Origineel

129,95
99,95
Prijs per stuk
Verzendkosten € 0,00
Standaard levertijd 1-2 werkdagen
remove add
Samsung Galaxy Trend Lite (GT-S7390) Origineel

Productomschrijving

Samsung Galaxy Trend Lite (GT-S7390) origineel
 

De Samsung Galaxy Trend Lite (S7390) is een smartphone met een 4-inch touchscreen en het Android 4.1-besturingssysteem. Het toestel is voorzien van een 3-megapixel camera aan de achterzijde, een 1GHz single-core processor en 4GB geheugen (uitbreidbaar via microSD). Bluetooth, WiFi, WiFi-Direct en 3G/HSDPA worden ondersteund. Samsung ChatON messenger-app (waarmee het ook mogelijk is om multimedia te delen, groepsgesprekken te houden en geanimeerde berichten te maken) is voorgeinstalleerd, evenals de bekende Google-apps (YouTube, Google Maps, Google Talk, Gmail). Het toestel is een refurbished (gereviseerd) Samsung Galaxy Trend Lite met enkel originele Samsung onderdelen met 24 maanden garantie. Alles functioneert “als nieuw” en de batterijconditie is 100%

Apparaat & afmetingen

 

De Samsung Galaxy Trend Lite is een 4-inch smartphone met een gewicht van 126 gram. De afmetingen van de smartphone zijn 12,2 x 6,3 x 1,1 centimeter. De spreektijd bedraagt (onder ideale omstandigheden) 480 minuten. De standbytijd bedraagt onder deze omstandigheden 35 uur. De Samsung Galaxy Trend Lite is enkel verkrijgbaar in de kleur zwart.
 

Bel- & datafuncties

 

De Samsung Galaxy Trend Lite ondersteunt GSM 900, 1800 en 1900 MHz netwerken. Met de Galaxy Trend Lite kan je snel mobiel internetten dankzij de HSDPA en UMTS ondersteuning. Met HSDPA zijn snelle laadtijden gegarandeerd. Met de Samsung Galaxy Trend Lite kunnen zowel tekst (SMS) als multimedia (MMS) berichtjes verstuurd en ontvangen worden. Trilalarm en polyfone of mp3 beltonen behoren uiteraard tot de standaarduitrusting.
 

Geheugen en connectivity

 

De Samsung Galaxy Trend Lite heeft 4 GB intern geheugen (Flash). Er is in totaal 1 slot voor extern MicroSD geheugen beschikbaar. Je kan data door middel van USB overzetten van en naar je PC. Dit toestel heeft verder nog Bluetooth (voor draadloze communicatie met andere Bluetooth apparaten, zoals headsets) en WiFi (voor draadloze communicatie met thuis- of bedrijfsnetwerken).
 

Scherm, camera & bediening

 

De Samsung Galaxy Trend Lite bedien je middels een touchscreen. De Samsung Galaxy Trend Lite heeft een ingebouwde camera met een 3,0 megapixel resolutie, waar je ook video's mee kan opnemen. De Samsung Galaxy Trend Lite is uitgerust met een TFT kleurenscherm. TFT (Thin Film Transistor)-LCD is een van de meest toegepaste schermtechnologieën voor elektronische apparaten. Deze technologie is relatief goedkoop en de schermen zijn bij normaal licht prima af te lezen. Nadeel is dat TFT-displays in fel (zon)licht vrijwel niet te zien zijn. Dit scherm heeft een resolutie van 480 x 800 pixels.
 

Besturingssysteem

 

De Samsung Galaxy Trend Lite draait op Android 4.1. Android is het mobiele besturingssysteem van Google. Andriod 4.1 Jelly Bean is de vijfde editie en is, net als versie 4.0, zowel geschikt voor tablets als smartphones. Nieuw ten opzichte van versie 4.0 zijn onder meer snellere prestaties, uitgebreidere notificaties en de Google Now-toepassing (die je op de hoogte houdt van de laatste verkeersinformatie en het weer). Chrome wordt als standaard browser meegeleverd met Android 4.1. Verder wordt vanaf deze versie Adobe Flash Player niet meer ondersteund. 
 

Multimedia
 

De |Merk| |Product| ondersteunt dankzij Android standaard een breed scala aan multimedia-bestandsformaten. Op muziekgebied speel je AAC, AAC+ (vanaf Android 4.1), WAV en natuurlijk MP3 zonder converteren af. Op het gebied van afbeeldingen geldt dat voor JPEG, GIF, PNG of BMP. De standaard videospeler ondersteunt ten slotte H.263, H.264 AVC en MPEG4. Uiteraard is het aantal ondersteunde bestandsformaten altijd uit te breiden door een andere muziek- of videospeler te installeren.

Garantie: 2 jaar garantie

Dit artikel is op voorraad! Indien u dit product voor 15.00 uur bestelt en betaalt, wordt deze vandaag verzonden!

Productspecificatie

GSM

Merk Samsung
Type Samsung Galaxy Trend Lite
Afmetingen 121,5mm x 63,1mm x 10,85mm
Gewicht 126g
Stand-by
Spreektijd 8 uur
Telefoonboek
Memorycardslot Microsim
Memorycard microSD
Camera 3 Megapixel
Opmerkingen
Fotocamera
Infrarood
FM Radio
Trilfunctie
Dual - band
Quad - band
Java applicaties
Polyfonische beltonen