Samsung Wave S8500 origineel

24 maanden garantie

99,95
79,95
Prijs per stuk
Verzendkosten € 0,00
Standaard levertijd 1-2 werkdagen
remove add
Samsung Wave S8500 origineel

Productomschrijving

Samsung Wave S8500 origineel

 

De Samsung Wave, voluit Samsung S8500 Wave, is officieel gepresenteerd op het Mobile World Congress 2010 in Barcelona. Drie dingen zijn bijzonder aan de Samsung Wave. Ten eerste is het de eerste telefoon met het Samsung Bada-besturingssysteem, waarmee je gratis en betaalde applicaties uit de applicatiewinkel Samsung Apps kan downloaden. Ten tweede is het het eerste toestel met een super AMOLED-display, een nog helderder scherm, dat ook in helder zonlicht goed is af te lezen. Ten derde is het de eerste mobiele telefoon met Bluetooth 3.0, een nog snellere versie van Bluetooth. Voeg daarbij een krachtige 1Ghz-processor, een uitgebreide mediaspeler, een 5 megapixel camera, aGPS- en push-email-support en de vernieuwde TouchWiz 3.0 interface en je haalt een zeer krachtige multimediatelefoon in huis. Bovendien kan je met de Wave ook nog eens video in HD-kwaliteit (1280x720p) opnemen en deze is dankzij video-out direct te bekijken op een televisie. Handig is daarnaast de Social Hub-applcatie: deze applicatie brengt naadloos alle e-mail-, instant messaging- en social network-services bij elkaar. De Samsung Wave S8500 ondersteunt multi-touch en komt met de Dolfin Internetbrowser waarmee tot vijf websites tegelijk zijn te bekijken. Het toestel heeft verder 2GB opslaggeheugen dat uitbreidbaar is met een microSD-geheugenkaart tot maximaal 32GB. Het toestel is een refurbished (gereviseerd) Samsung Wave met enkel originele Samsung onderdelen met 2 jaar garantie. Alles functioneert “als nieuw” en de batterijconditie is 100%.
 

Apparaat & afmetingen

 

De Samsung Wave is een bada-telefoon met een gewicht van 118 gram. De afmetingen van de telefoon zijn 11,80 x 5,60 x 1,10 centimeter. De spreektijd bedraagt (onder ideale omstandigheden) 420 minuten. De standbytijd bedraagt onder deze omstandigheden 550 uur. De Samsung Wave is enkel verkrijgbaar in de kleur grijs.
 

Bel- & datafuncties

 

De Samsung Wave ondersteunt GSM 900, 1800 en 1900 MHz netwerken. Met de Wave kan je razendsnel mobiel internetten dankzij de HSDPA en UMTS ondersteuning. De snelheid van HSDPA heft het verschil tussen thuis en onderweg op. Met de Samsung Wave kunnen zowel tekst (SMS) als multimedia (MMS) berichtjes verstuurd en ontvangen worden. Dankzij de emailondersteuning kan je ook gewoon je eigen emails lezen. Trilalarm en polyfone of mp3 beltonen behoren uiteraard tot de standaarduitrusting.
 

Geheugen en connectivity

 

De Samsung Wave heeft 2 GB intern geheugen (Flash). Er is in totaal 1 slot voor extern microSD geheugen beschikbaar. Je kan data door middel van USB overzetten van en naar je PC. De Wave heeft verder nog Bluetooth (voor draadloze communicatie met andere Bluetooth apparaten, zoals headsets), WiFi (voor draadloze communicatie met thuis- of bedrijfsnetwerken) en een VideoOut aansluiting.
 

Multimedia

 

Met de Samsung Wave kan je zowel audio (MP3, WMA en eAAC+) als video (MP4, XviD, DivX, H.263 en H.264) bestanden mobiel luisteren en bekijken. De Wave is voorzien van een ingebouwde FM radio en een voicerecorder. De Samsung Wave heeft een ingebouwde camera met een 5.00 megapixel resolutie, waar je ook video's mee kan opnemen.
 

Scherm & bediening

 

De bediening van de telefoon vindt plaats op het apparaat zelf (touchscreen). De Samsung Wave is uitgerust met een Super AMOLED kleurenscherm (16.777.216 kleuren). Super AMOLED borduurt voort op AMOLED en zorgt voor een zeer helder scherm met een lage energieconsumptie. Groot voordeel ten opzichte van reguliere AMOLED displays is de goede zichtbaarheid van het scherm in de zon. Dit scherm heeft een resolutie van 480 x 800 pixels. De Samsung Wave draait op bada. bada is het mobiele open-soruce besturingssysteem van Samsung dat in 2009 het daglicht zag. bada is gebaseerd op Linux. Applicaties voor bada zijn te downloaden in de Samsung Apps Store.


Standaard meegeleverd: oplader en accu
Garantie: 24 maanden


Dit artikel is op voorraad! Indien u dit product voor 15.00 uur bestelt en betaalt, wordt deze vandaag verzonden!

Productspecificatie

GSM

Merk Samsung
Type Samsung Wave S8500
Afmetingen 118mm x 56mm x 10mm
Gewicht 118g
Stand-by
Spreektijd 7u
Telefoonboek Ja
Memorycardslot Ja
Memorycard
Camera 5 Megapixel
Opmerkingen
Fotocamera
Videocamera
FM Radio
Trilfunctie
Dual - band
Quad - band
Polyfonische beltonen