Samsung E1120 origineel
Samsung E1120 origineel

Standaard meegeleverd: oplader, handleiding en accu Garantie: 24 maanden Simlock: simlock vrij (te gebruiken voor elke provider) Informatie over de Samsung E1120 De Samsung E1120 is een low-end m...

Verzendkosten

€ 0,00 

Standaard levertijd

1 werkdag

€ 74,95
€ 54,95
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

Standaard meegeleverd: oplader, handleiding en accu
Garantie: 24 maanden
Simlock: simlock vrij (te gebruiken voor elke provider)

Informatie over de Samsung E1120

De Samsung E1120 is een low-end mobieltje voor een zeer aantrekkelijk prijsje. Het toestel beschikt uiteraard niet over de allerlei geavanceerde features, maar je kunt er prima mee bellen en sms'en!

Design en besturing

De Samsung E1120 komt met een compact design en is afgewerkt met metaal. Dit geeft de telefoon een stevige uitstraling. De functies van de telefoon worden overzichtelijk op het LCD-scherm weergegeven, hoewel het hier gaat om een relatief klein 1,5" scherm. Met de sneltoetsen ben je binnen een handomdraai in het menu.

Functies

De Samsung E1120 is vooral bedoeld om mee te bellen en te sms'en, maar beschikt ook over een paar andere handige functies. Zo kun je, in geval van nood, om hulp vragen door middel van een SOS-bericht. Dit bericht wordt gestuurd naar een vooral ingesteld nummer. Bovendien kun je in geval van diefstal je mobieltje opsporen wanneer je SIM-kaart zonder toestemming wordt vervangen. Wanneer dit het geval is, wordt namelijk het ID-nummer van de telefoon opgestuurd naar een vooraf ingesteld nummer. Dit ID-nummer kan vervolgens opgespoord worden.

Een andere handige functie is 'Time Limit'. Hiermee kun je een tijdslimiet instellen, zodat je een waarschuwing krijgt wanneer je een bepaalde gespreksduur overschreidt. Hiermee kun je hoge telefoonrekeningen voorkomen.

Dit artikel is op voorraad! Indien u dit product voor 15.00 uur bestelt en betaalt, wordt deze vandaag verzonden!

Merk
Samsung
Type
Samsung E1120
Afmetingen
105mm x 43mm x 15mm
Gewicht
66 Gram
Spreektijd
8u
Fotocamera
Videocamera
Bluetooth
Infrarood
USB poort
FM Radio
MP3 speler
Handsfreefunctie
Headset
Trilfunctie
Kleurenscherm
Dual - band
Tri - band
Quad - band
GPRS
Java applicaties
EDGE
Spat- en Schokbestendig
Polyfonische beltonen