Samsung GT-E1080W origineel

24 maanden garantie

69,95
49,95
Prijs per stuk
Verzendkosten € 0,00
Standaard levertijd 1-2 werkdagen
remove add
Samsung GT-E1080W origineel

Productomschrijving

De Samsung E1080 is een compacte en robuuste telefoon. Dankzij het grote LCD-scherm worden alle telefoonfuncties duidelijk weergegeven. Naast een stijlvol design is de Samsung E1080 bovendien gebruiksvriendelijk dankzij een intuïtieve gebruikersinterface en menu sneltoetsen. Het toestel is een refurbished (gereviseerd) Samsung GT-E1080W met enkel originele Samsung onderdelen met 2 jaar garantie. Alles functioneert “als nieuw” en de batterijconditie is 100%

Kostenbesparend

Bij de Samsung E1080 kun je een tijdslimiet instellen zodat je een waarschuwing krijgt wanneer een door de gebruiker ingestelde gespreksduur is bereikt. Op deze manier kun je hoge telefoonrekeningen door te lange gesprekken voorkomen. 

Een veilig gevoel

Geavanceerde functies als SOS-berichten en Mobiel opsporen geven zowel jou als je telefoon extra zekerheid en veiligheid. Als je in gevaar bent, kun je met de functie SOS-berichten om hulp vragen. De functie Mobiel opsporen (uTrack) houdt het ID-nummer van je telefoon bij en kan dit traceren wanneer de SIM-kaart zonder je toestemming wordt vervangen. In beide gevallen wordt naar vooraf ingestelde nummers een SOS-bericht gestuurd, waarop jij of anderen actie kunnen nemen. Deze functies geven in bepaalde onverwachte situaties een rustig gevoel en een zekerheid die niet met geld te koop is.


Garantie: 24 maanden
Simlock: simlock vrij (te gebruiken voor elke provider)


Dit artikel is op voorraad! Indien u dit product voor 15.00 uur bestelt en betaalt, wordt deze vandaag verzonden!

Productspecificatie

GSM

Merk Samsung
Type Samsung GT-E1080W origineel
Afmetingen 107mm x 46mm x 14mm
Gewicht 65g
Stand-by
Spreektijd 3u
Telefoonboek Ja
Memorycardslot Ja
Memorycard Nee
Camera Nee
Opmerkingen
FM Radio
Handsfreefunctie