Samsung Galaxy A5 2017 (SM-A520F)
Samsung Galaxy A5 2017 (SM-A520F)

Standaard meegeleverd: oplader en accu Garantie: 24 maanden Simlock: simlock vrij (te gebruiken voor elke provider) De Samsung Galaxy A5 2017 (SM-A520F) is een stijlvolle en krachtige Android-smar...

Verzendkosten

€ 0,00 

€ 239,95
€ 209,95
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

Standaard meegeleverd: oplader en accu
Garantie: 24 maanden
Simlock: simlock vrij (te gebruiken voor elke provider)


De Samsung Galaxy A5 2017 (SM-A520F) is een stijlvolle en krachtige Android-smartphone.
Een prachtig helder scherm met ruim voldoende pixels, dat zeer scherpe letters mogelijk maakt. Het scherm kan je speciaal instellen voor de avonduren. Je filtert dan blauw licht weg (te veel blauw licht houdt mensen wakker zo blijkt uit onderzoek).

Door de gebruikte materialen oogt het toestel verzorgd en voelt het luxe aan. Het gaat om zogenaamd Corning Gorilla Glass 4. De zeer dunne rand rond het scherm verkleint de kans op een breuk bij een val enigszins. De achterzijde is ook van glas, al lijkt het bijna op kunststof. Door de afronding ligt het toestel goed in de hand.

De Galaxy A5 heeft voor foto's een 16 megapixel camera ingebouwd. Met de standaard camera-app is een foto gauw gemaakt. Veelgebruikte instellingen, zoals het aan- of uitzetten van de flitser of aanpassen van de belichting, zijn makkelijk op te roepen. Met de Front Camera van 16 megapixel kan men ook fraaie selfies maken.

De IP-68-certificering van dit toestel, betekent dat deze smartphone water- en stofdicht is. Aan de onderkant zit een USB-C-poort, waardoor je eenvoudig je toestel oplaadt of bestanden synchroniseert.
Het toestel is een refurbished (gereviseerd) Samsung Galaxy A5 met enkel originele Samsung onderdelen met 24 maanden garantie.

Dit artikel is op voorraad! Indien u dit product voor 15.00 uur bestelt en betaalt, wordt deze vandaag verzonden!