Nokia 130
Nokia 130 (Origineel)

Nokia 130 origineel De Nokia 130 is een goedkope budget-telefoon met enkel basisfunctionaliteiten. Het toestel - dat beschikbaar is in een single-sim en in een dual-sim uitvoering - is voorzien v...

Verzendkosten

€ 0,00 

Standaard levertijd

1 Werkdag

€ 89,95
€ 69,95
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

Nokia 130 origineel


De Nokia 130 is een goedkope budget-telefoon met enkel basisfunctionaliteiten. Het toestel - dat beschikbaar is in een single-sim en in een dual-sim uitvoering - is voorzien van een 1,8-inch kleurendisplay en heeft een standbytijd van 36 dagen (single-sim) of 26 dagen (dual-sim). Op dit toestel kan je muziek luisteren met de ingebouwde MP3-speler (muziekbestanden kan je opslaan op een microSD-geheugenkaart) of via de FM-radio (hiertoe dient de headset als antenne). Bestanden kan je snel draadloos delen met andere Bluetooth-apparaten dankzij Bluetooth 3.0 met Nokia's SLAM-technologie. Tot beschikt de Nokia 130 aan de achterzijde over een zaklamp.Het toestel is een refurbished (gereviseerd) Nokia 130 met enkel orginele Nokia onderdelen met 2 jaar garantie. Alles functioneert ''als nieuw'' en de batterijconditie is 100%.
 

Specificaties

 

Het is onbekend met welke processor en hoeveel geheugen de Nokia 130 is uitgerust. Het geheugen is uitbreidbaar met een geheugenkaart (microSD). Het toestel ondersteunt verder Bluetooth (voor draadloze communicatie met andere Bluetooth apparaten, zoals headsets). De Nokia 130 heeft geen camera. De Nokia 130 is uitgerust met een TFT-scherm met een resolutie van 120 x 160 pixels. TFT (Thin Film Transistor)-LCD is een van de meest toegepaste schermtechnologieën voor elektronische apparaten. Deze technologie is relatief goedkoop en de schermen zijn bij normaal licht prima af te lezen. Nadeel is dat TFT-displays in fel (zon)licht vrijwel niet te zien zijn. Tot slot biedt de 130 een FM tuner (voor overal en altijd gratis radio).


Standaard meegeleverd: oplader en accu
Garantie: 24 maanden
Simlock: simlock vrij (te gebruiken voor elke provider)

Dit artikel is op voorraad!
 Indien u dit product voor 15.00 bestelt en betaalt, wordt deze vandaag verzonden

Merk
Nokia
Type
130
Afmetingen
106,0 x 45,5 x 13,9 mm
Gewicht
69 gram
Camera
Nee
Fotocamera
Videocamera
Bluetooth
Infrarood
USB poort
FM Radio
MP3 speler
Handsfreefunctie
Headset
Trilfunctie
Kleurenscherm
Dual - band
Tri - band
Quad - band
GPRS
Java applicaties
EDGE
Spat- en Schokbestendig
Polyfonische beltonen