Nokia CK-200
Nokia CK-200

Met de Nokia CK-200 Bluetooth Carkit hou je je handen op deze veilige positie en voer je onderweg toch belangrijke gesprekken. Dat is te danken aan de handige draadloze afstandsbediening die aan je...

Verzendkosten

€ 0,00 

Standaard levertijd

1 werkdag

€ 149,95
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen
Met de Nokia CK-200 Bluetooth Carkit hou je je handen op deze veilige positie en voer je onderweg toch belangrijke gesprekken. Dat is te danken aan de handige draadloze afstandsbediening die aan je stuur te bevestigen is. Gesprekken aannemen en beëindigen is een fluitje van een cent, en ook het schakelen tussen twee aangesloten toestellen is een kwestie van één druk op de knop. De Nokia CK-200 ondersteunt namelijk multipoint-pairing. Zowel je zakelijke als privé-toestel koppelen is dus geen enkel probleem.

Display

Behalve de afstandsbediening is ook de Nokia CK-200 Carkit zelf er op gericht gesprekken met veiligheid te combineren. Dankzij het duidelijke display, waarvan de kleur naar wens is aan te passen, zie je in een ogenblik wie jou probeert te bereiken. Al je overige aandacht hou je dus bij het verkeer. Wanneer je over een Symbian S60-toestel met versie 3.2 of hoger beschikt, bekijk je op het display van de CK-200 zelfs sms-berichten. Voorzien van DSP profiteren jij en je gesprekspartner daarnaast van een helder signaal. De geïntegreerde microfoon pikt jouw stemgeluid haarfijn op zodat je je verstaanbaar maakt zonder je in een onnatuurlijke houding te hoeven wringen. Met de Nokia CK-200 handel je elk gesprek veilig en verstaanbaar af.


Universele compatibiliteit. De Nokia Carkit CK-200 is compatibel met toestellen van alle fabrikanten die Bluetooth-specificatie 1.1 en hoger en het Handsfree-profiel ondersteunen.

De carkit ondersteunt Bluetooth-specificatie 2.1 en EDR met Handsfree-profiel 1.5, Phonebook Access-profiel 1.0, Object Push-profiel 1.1, ETSI-standaard ETS300906 voor telefoonboekfuncties (AT-opdrachten), eigen Nokia aansluit-interface (LCIF) 

De carkit wordt compleet geleverd en bestaat uit de volgende onderdelen:

CK-200 hoofdunit
Stuurbediening
Stuurmontagemateriaal
Draagtasje
Batterij
Handleiding
CD met installatiegids
ISO-kabel met dempfunctie 

 Dit artikel is op voorraad! Indien u dit product voor 15.00 bestelt en betaalt, wordt deze vandaag verzonden!