Acer Veriton L4610G | Core i3 2400S | 500 GB HDD | 4GB Ram

24 Maanden Garantie

Verzendkosten

€ 0,00 

Standaard levertijd

1-2 Werkdagen

€ 199,95
€ 149,95
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

Acer Veriton L4610G

Met de Veriton L-serie voert u moeiteloos complexe kantoortaken uit en kunt u bedrijfsmiddelen efficiënt beheren. De eersteklas componenten en essentiële toepassingen verzekeren u van topprestaties, terwijl u dankzij de 'groene' certificering kosten bespaart en het milieu ontlast. 
De PC is refurbished (gereviseerd) met enkel originele Acer onderdelen met 2 jaar garantie. Alles functioneert “als nieuw”.

Chic en gestroomlijnd
De stijlvolle en gestroomlijnde Veriton L-serie neemt slechts een fractie van de ruimte van traditionele pc's in beslag. Met deze Veritons wordt uw werkplek effectief gebruikt en houdt u kostbare ruimte vrij.

Eenvoudig beheer
Met het exclusieve pakket handige hulpprogramma's van Acer houdt u uw systeem veilig. Het Veriton ControlCenter zorgt met een centrale, overzichtelijke interface voor zorgeloos beheer van gegevens, energie, veelgebruikte programma's en andere nuttige informatie, terwijl de Acer Security Suite zorg draagt voor een complete beveiliging van systeembestanden, wachtwoorden en andere essentiële informatie door middel van codering op basis van TPM.

Bewaak uw netwerk
Acer Client Manager vereenvoudigt uw netwerkbeheer. Bewaking van hardware en software, publicatie van regels, configuratie van op rollen of bereik gebaseerd beheer en andere taken – alles kan eenvoudig op afstand worden uitgevoerd.

De energiezuinige pc
De ENERGY STAR®-, GS- en EPEAT® Silver-certificeringen betekenen dat de hardware van de Veriton L-serie een langere levensduur heeft, onderhoud goedkoper is en de pc eenvoudiger te recyclen is dan andere computers.


Dit artikel is op voorraad! Indien u dit product voor 15.00 uur bestelt en betaalt, wordt deze vandaag verzonden!

Merk
Acer
Model
Veriton L4610G
Processor
Intel Core i3-2400S
Processor snelheid
2,5 Ghz
Upgrade Mogelijkheden
N.v.t.
Intern Geheugen
4 GB DDR3
Opslagtype
HDD
Opslagcapaciteit
500 GB
Videokaart
Intel HD Graphics
Optische Drive
N.v.t.
VGA
DisplayPort
HDMI
DVI
Audio
Ja, Line in/out
USB
8x USB 2.0
Besturingssysteem
Windows 10 Pro
Taal besturingssysteem
Nederlands
Productinformatie
Dit product is door ons volledig gereinigd en opnieuw geïnstalleerd met de hierboven aangegeven Windows versie. Het is alsof u een nieuw product aanschaft alleen dan voor een zeer aantrekkelijke lage prijs! Dit product is direct klaar voor gebruik.
Ethernet (Netwerk)
Geleverd met
Netsnoer
Levertijd
1-2 Werkdagen
Garantie
24 Maanden